Hirdetés

A covid miatt vesztette el hallását a legendás magyar énekes

Nap Híre portré Nap Híre

A Modern Hungária alapítója karácsony óta küzd, és attól retteg, hogy fel kell adnia zenei pályafutását.

Másfél hónapja részben elvesztette a hallását Bodnár Attila. A népszerű, többszörös arany- és platinalemezes énekes, a Modern Hungária alapítója karácsony óta harcol a Covid-fertőzés szövődményeivel, amelyre egyelőre nincs megoldás. 

"Ugyan maga a Covid egy hónap után elhagyta a szervezetem, súlyos szövődmények miatt szenvedek. (...) A Covid idegi hallásvesztést eredményezett nálam, miközben nem hallom jól a kívülről érkező hangokat, belül folyamatosan szól a fejemben meg a fülemben egy sípoló, sziszegő hang" 

– magyarázta az énekes a Blikknek

Orvosai azt mondták, a nyaktőben és a fejben nem kapnak elég vért a hajszálerek, nagyon szűkek, ez okozza a sziszegő, susogó hangot. Az énekesre még több vizsgálat is vár, nyaki ultrahang, koponya MR is szükséges lesz ahhoz, hogy kiderítsék, mekkora a baj.

"Sokat kell mozognom, gyalogolok, nyaki tréninget csinálok, csupa, az általános vérkeringést fokozó sporttevékenységet kell végeznem, emellett pedig értágító tablettákat kell szednem. Ha azonban nincs szerencsém, marad a hallásvesztés, a sziszegés és a kilátástalan helyzetem. Ha a gondviselés nem adja vissza a hallásomat és nem múlik el a fejemből a sziszegés, sípolás, befejezhetem a zenei pályafutásomat"

 – fogalmazott Bodnár.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés