Hirdetés

Szívszorító üzenetet küldött a rajongóinak Celine Dion

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Celine Dion súlyos betegséggel, merevember-szindrómával küszködik évek óta, ami miatt a koncertezést is abba kellett hagynia. Azonban úgy néz ki, hogy már látja a fényt az alagút végén, és ezt nagyban a kezelőorvosának köszönheti, akire csodálattal tekint.

A héten mutatták be az Amazon Prime Videóra készített "I Am: Celine Dion" című dokumentumfulmet, amelynek a New York-i vetítésén a színésznő őszintén beszélt az egészségével folytatott küzdelmeiről, és azt is kiemelte, hogy Dr. Amanda Piquet neurológusnak sokat köszönhet - írja a CNN.

"Piquet óriási segítséget nyújtott nekem és sikeresen megoldotta ezt a rejtélyt az egészségemmel kapcsolatban"

- emelte ki a kanadai szupersztár, majd hozzátette, az állapotát megfelelően kezelik, ezzel pedig a neurológusának sikerült a benne lévő félelmet reményre cserélnie.

A merevember-szindróma egy nagyon ritka, progresszív betegség, amely az idegrendszert, különösen az agyat és az agyvelőt érinti. Dion még 2022-ben jelentette be, hogy ezzel a betegséggel diagnosztizálták, ami miatt határozatlan ideig visszavonult a közélettől, hogy az egészségére koncentrálhasson. Akkor azt mondta, hogy az állapota nem teszi lehetővé számára, hogy úgy énekeljen, ahogy azt a közönség megszokhatta tőle.

Amikor a dokumentumfilmjének a vetítésén meglátta azt a rengeteg embert, akik megjelentek a moziban, viccesen azt mondta, hogy "ez messze a legnagyobb közönség, amit az elmúlt néhány évben láttam". Ezután a gyermekeinek mondott köszönetet, akik mindennap szeretetet és támogatást nyújtanak neki.

"A ti soha véget nem érő szeretetetek és támogatásotok ennyi év után eljuttatott ehhez a mai pillanathoz" - mondta a rajongóinak, majd könnyes szemmel úgy fojtatta, hogy "szívből köszönöm mindannyiótoknak, hogy részesei vagytok az utamnak. Ez a film egy szerelmes levél mindannyiótoknak és remélem, hogy hamarosan újra láthatlak titeket".

Az "I Am: Celine Dion" június 25-én lesz elérhető az Amazon Prime Videón.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés