Hirdetés

Gusztustalanul elbánt ezzel a férfival a Burger King - meg akarták alázni, de aztán jött s fordulat

Nap Híre portré Nap Híre

Ennél megalázóbb jutalmat csak kevesen kaphattak attól a cégtől, amelynél 27 éve dolgozik az ember.

Huszonhét éve egyetlen munkanapot napot sem hagyott ki a Burger King szakácsa, ám a munkáltatója megalázó jutalmmal ajándékozta meg a hűségét. A gyorsétterem mindössze egy hátizsákot ajándékozott neki, egy mozijeggyel, egy Starbucks csészével, illetve néhány cukorkával és csokoládéval. Az ajándékok kinyitásáról videó is készült, ami rohamtempóban kezdett terjedni az interneten és hatalmas vitát indított el - írja a Szeretlek Magyarország. A lánya azonban nem hagyta annyiban, ugyanis adománygyűjtést indított.

Semmilyen módon nem kérünk pénzt, és nem is várunk pénzt, de ha valaki úgy érzi, hogy mégis segít neki meglátogatni az unokáit, támogassa édesapámat

- írta még 2022 júniusában Seryna Ford, a szakács lánya a GoFundMe oldalon. A család végül több mint 439 000 dollárt gyűjtött össze. Kiderült az is, hogy Kevin Ford szakács azóta be is költözhetett az új, nevadai otthonába, amit 177 ezer dollárért tudott megvásárolni. Bár csalódott az étteremben, mégis ugyanott dolgozik, ám az új lakhelye miatt naponta egy órát kell ingáznia, de nem bánja, mert szeret vezetni.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a világon azért, amit értem tettek, soha nem gondoltam volna, hogy lehetséges számomra, hogy saját házam lehet egyszer

- mondta a férfi, aki hozzátette, hogy végre van hely a gyermekei és az unokái számára, akik így gyakrabban meg tudják látogatni.

A szakács elmondta, hogy azt tervezi, hogy az adományozott pénz további részét új otthonának csinosítására fordítja, és lányának készpénzt ad a saját otthonára, a fennmaradó részt pedig nyugdíjas éveire tartalékolja.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés