Hirdetés

Borzalmas tett: kegyetlenül meggyilkolta titokban született gyermekét egy férfi

Nap Híre portré Nap Híre

A kilenc hónapra született egészséges csecsemőt a gyanú szerint a fiatalkorú anya élettársa megfojtotta, egy zacskóba tette, majd a ház derítő aknájába dobta.

Kiskunlacházán adott életet gyermekének egy fiatalkorú lány még 2018 májusában. A kilenc hónapra született, egészséges csecsemőt a lány élettársa a gyanú szerint megfojtotta, egy zacskóba tette végül pedig a ház derítő aknájába dobta – írja a Blikk. A lány a közelmúltban, egy vita hevében, ismerőseik előtt vádolta meg volt élettársát azzal, hogy megölte közös gyermeküket, akinek titokban, otthon adott életet.

Az adatgyűjtés, a tanúkihallgatások és az elvégzett nyomozási cselekmények alátámasztották a bűncselekmény elkövetését, amit a férfi kezdetben tagadott. Először azt mondta, hogy élettársa terhes volt, de elvetélt. Néhány nappal később beismerte, hogy a lány terhes volt és egészséges csecsemőnek adott életet, de továbbra is tagadta, hogy ő fojtotta meg a gyermeket. Azt azonban elismerte, hogy a halott csecsemőt egy nejlonzsákba tette és a derítőbe dobta. A csontokat a rendőrök a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségével találták meg.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit az illetékes bíróság elrendelt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés