Hirdetés

Fél napra lezárják Ferencváros jelentős részét egy egytonnás légibomba hatástalanítása miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Hatalmas lezárások lesznek Ferencvárosban egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt.

Lezárják a főváros IX. kerületének egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt szombaton, a korlátozások érintik a Rákóczi híd és a Déli összekötő vasúti híd forgalmát is. A munkások a Soroksári utat átszelő vasúti összekötő híd töltésének bontásakor találtak egy második világháborús, egy tonnás légibombát.

Ezt az elszállítás előtt hatástalanítják a katonák, erre az időre zárják le a területet, 600 méter sugarú körben. A rendőrség tájékoztatása szerint a területet szombaton 10-ig mindenkinek el kell hagynia, várhatóan délután 5-ig lesz lezárva. Addig senki nem mehet vissza – írja a 444

Lezárják a Duna vonala - Vágóhíd utca - Soroksári út - Máriássy utca - Mester utca (Könyves Kálmán körút) - Külső-Mester utca - Földváry utca, valamint annak meghosszabbítása vonalában a Duna felé - a Koppány utcában található benzinkút magasságában a Dunáig határolt területet. A zárásba beleesik a Rákóczi híd, illetve a Déli összekötő vasúti híd is. A Vágóhíd utcán, valamint a Mester és Külső-Mester utcán a közlekedést nem korlátozzák.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés