Hirdetés

Kész vége: Budapest elesett, megbénította a havazás a fővárosi közlekedést

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Budapesten reggel óta szakad a hó, és alig fél óra alatt teljesen kifehéredett mindent a fővárosban.

Facebook/Időkép: Zákány András fotója
Facebook/Időkép: Zákány András fotója

Ennek hamar meg is lett az eredménye, ugyanis mostanra teljesen megbénult a fővárosi közlekedés. A Telex számolt be róla a Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása nyomán, hogy 17 busz terelve vagy szakaszosan közlekedik csak Budapesten az intenzív havazás miatt.

Mint írták: nem jár a 16-os busz a Deák Ferenc tér és a Clark Ádám tér között, terelve, az autópályán közlekedik a 40-es, a 40B, a 88-as, a 88A, a 140-es, a 140A, a 188-as és a 240-es busz nem jár a Sasadi út és a Károly király utca között. Szintén nem jár az 58-as, a 141-es, a 158-as és a 250-es busz. A 8E busz is terelve jár, a Sasadi út és a BAH-csomópont közötti megállókat nem érinti, munkatársunk épp látta, ahogyan az egyik járat keresztbe fordult a BAH-csomóponti megállónál.

A 27-es, a 60A és a 60B autóbusz nem közlekedik, az 53-as autóbusz a Márton Áron tér és a Sasadi út között nem jár.

A MÁV-nál is gondok vannak, bár ott nem a havazás maitt. A tájékoztatás szerint a Déli pályaudvaron elromlott a biztosítóberendezés, emiatt néhány vonat csak Budapest-Kelenföldig közlekedik, illetve onnan indul, a probléma főleg biatorbágyi, martonvásári és a Balaton irányába közlekedő vonatokat érint. A meghibásodás miatt a teljes útvonalukon közlekedő, a Déli pályaudvarról induló, és oda érkező járatoknál is 5-15 perccel hosszabb menetidőre lehet számítani.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés