Hirdetés

Brutálisan megkínozták és megölték ezt a tündéri kiskutyát Budapesten – állítja a gazdája

Nap Híre portré Nap Híre

Borzalmas állatkínzásról beszélnek a harmadikról kizuhant kiskutya gazdái. De mi történt valójában?

Az elmúlt hónapokban borzalmas állatkínzási esetek rázták meg a magyar nyilvánosságot. Gondoljunk csak Dolly menedzserének botrányára vagy éppen a Dabason agyonlőtt kiskutya ügyére.

Most Budapesten történt egy tragikus eset. A gyönyörű kiskutya, Maya egy XIII. kerületi társasház harmadik emeletéről zuhant ki, gazdái szerint nem magától. 

Borzalmas körülmények között pusztult el Maya
Borzalmas körülmények között pusztult el Maya Forrás: Blikk

– Reggel fél hat előtt indultam dolgozni, és a villamoson vettem észre, hogy a lakáskulcsomat otthon felejtettem. Mivel egy zárható lépcsőházban lakunk, ráadásul nagyon békés, biztonságos a környék, megkértem a férjem, ne zárja be a lakásajtót, hogy délben be tudjak jutni – kezdte a Blikknek Beregszászi Fatime.

A 4 és 6 éves kislányaikat – akik minden éjjel a kutyussal aludtak – elvitte óvodába az édesapjuk, majd délelőtt tíz óra után indult el otthonról. Ami tény, nem sokkal később a négylábú kizuhant az ablakon, s szinte azonnal szörnyethalt.

– Az ablakot ugyan nyitva hagytuk a konyhában, viszont hazaérve azonnal láttuk, hogy a rajta lévő szúnyogháló sértetlen volt, tehát valakinek fel és le kellett húznia azt. A kutya pedig magától oda fel sem tud ugrani. Kizárt, hogy véletlen baleset érte. Egy idegen betörő azért nem lehetett, mert nem tűnt el semmi a lakásból – magyarázta a kétgyermekes anyuka. A harmadikon három lakás található, a mellettük lakó szomszédokkal pedig már két éve, az odaköltözésükkor is problémájuk adódott. Elmondása szerint többször megfenyegették őket, hogy feljelentést tesznek a kis bischon-havanese zavaró ugatása miatt.

– Amikor a tragédia után bekopogtam a szomszédhoz, flegmán visszakérdezett, hogy én most őt gyanúsítgatom-e, majd hozzátette: akkor mehetünk a rendőrségre. Miután hazaértem onnan, újra felkerestem, akkor pedig már azzal a hazugsággal állt elő, hogy soha nem is hallották a kutyánkat – tette hozzá.

A Blikk is felkereste a szóban forgó szomszédot, de ottjártunkkor senki nem nyitott ajtót. Más lakók azonban készségesen elmondták: teljesen elképzelhetőnek tartják az állat gazdájának feltételezését, mivel nekik is adódtak problémáik a furcsán viselkedő szomszéddal. Pénteken megemlékezést tartanak a helyszínen, amire mindenkit szeretettel várnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés