Hirdetés

Brutális vihar közelit Florida felé, de Tvrtko egyelőre nem megy sehova

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Több millió floridai lakost kértek arra az amerikai hatóságok, hogy az Ian hurrikán miatt hagyják el az otthonaikat, és keressenek biztonságos helyeket, ahol a következő napokban meg tudják húzni magukat. A szakértők 4-es kategóriába sorolták a hurrikánt, ám egyre erősödik és hamarosan az 5-ös szintet is elérheti. 

Ugyan a hatalmas vihar az állam nyugati oldalán támad először, komoly pusztítást végezhet az egész területen, így Florida keleti részén lakó Vujity Tvrtko és családja is veszélyben lehet. Ő azonban egyelőre úgy döntött, egyelőre marad újdonsült otthonában - írja a Blikk.

Többen is írták, hogy befogadnának minket távolabbi, biztonságos területeket lévő házukba, ám ebben a pillanatban ezt még nem látjuk indokoltnak, egyelőre maradunk

- tájékoztatta az újságíró a követőit a közösségi oldalán, hozzátette: már a természet kezében vannak. Izgulnak, ám pánik nincs. Végül azzal zárta a Facebook-oldalán megosztott bejegyzését, hogy folyamatosan tájékoztatni fog mindenkit arról, hogy milyen is a hurrikán testközelből.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés