Hirdetés

Brutális kettős gyilkosság Diósjenőn, nevelőapjuk végezhetett a tinédzser lányokkal

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Egy évvel azután, hogy a rendőrök megtalálták az évekkel ezelőtt eltűnt Horváth Alexandra földi maradványait, most úgy tűnik, a testvére Krisztina csontjai is előkerültek.

2009-ben tűnt el a két testvér, Horváth Alexandra és Krisztina. Alexandra holttestére tavaly bukkantak rá a rendőrök, a saját házuk udvarán. Még akkor letartóztatták a lányok nevelőapját - emlékeztet a Blikk.

Krisztina maradványait azóta is rendületlenül keresték, eddig hiába. Ám most a héten úgy tűnik, az ő csontjai is előkerültek.

“A házunk udvararáról csütörtök este pont láttam a rendőröket a volt nevelőapám házánál egy utcával lejjebb. Mire odaértem, már ástak, és végül több olyan csontot, maradványt is találtak, ami a testvéremé lehet. Józsit is kihozták a börtönből megbilincselve, ő mutatta meg, hogy hol keressenek” - ezt Horváth Attila, a lányok testvére mondta a lapnak.

Úgy tudni, a férfi először Alexandrát ölte meg egy vita során, később Krisztinát a lakásához csalta és ott végzett vele. A férfi Krisztina maradványait a háza mellett lévő közterületen ásta el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés