Hirdetés

Óriási botrány Szekszárdon, fiatal lányokat fogdoshatott és csókolgathatott egy tánctanár

Nap Híre portré Nap Híre

A szülők feljelentést tettek a rendőrségen. Jelenleg ismeretlen tettes ellen nyomoznak, a tánccsoportnak helyet biztosító művelődési ház vezetője azonban azt mondja, őt még nem értesítették a hatóságok.

A szekszárdi táncpedagógus ellen a szülők azért tettek feljelentést, mert a gyerekeiket szexuálisan zaklatta: tapogatta, csókolgatta, simogatta a fiatal lányokat.  Bár eddig nem nevezték meg a feljelentéssel érintett férfi kilétét, a városban nagy a felháborodás.  Az ügyben érintett szekszárdi közművelődési cég vezetője a város kormánypárti polgármesterjelöltje. Az általa vezetett művelődési központban működik az a csoport, melynek táncpedagógusát a szülők feljelentették. A szülők azt állították hogy erről tájékoztatták a művelődési ház vezetőjét - derül ki az ATV Híradó riportjából. 

"„Semmilyen szülői csoport, sem szülői megkeresés, hozzánk, mint Babits Mihály Kulturális Központhoz nem érkezett. Hiszen ezek szerint egy ott működő civil csoportról lehet szó" - mondta Berlinger Attila, a Babits Mihály Kulturális Központ igazgatója (a Fidesz városi  polgármesterjelöltje). Állítása szerint őt a rendőrség sem kereste meg. A cégnek nagyjából 30 alkalmazottja van, de ennél jóval több külsős csoport tart ott foglalkozásokat, akiknek a bérlésen kívül nincs közük a központhoz. 

"Mint magánszemély, és mint intézményvezető zéró toleranciát gondolok egy ilyen üggyel kapcsolatban. Amennyiben érkezik a jövőben bármilyen megkeresés, teljes bizonyossággal tudom mondani, hogy abban a pillanatban megtesszük a szükséges lépéseket" - tette hozzá Berlinger. 

A rendőrség az ATV Híradónak megerősítette, hogy folyik vizsgálat kiskorú veszélyeztetése miatt. A feljelentéseket követően indított vizsgálat egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik. 

A héten egy másik botrányos esetről is beszámolt a naphire.hu, ami Bonyhádon történt. Mint azt megírtuk, a Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola egyik férfi tanára már nem vesz részt a szóbeli érettségi vizsgákon és nem fog tanítani a következő évben sem, ugyanis állítólag az etikai kódexet sértő kapcsolatot alakított ki egy 13 éves tanítványával. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés