Hirdetés

Irgalmatlan botrány a Ryanairnél: 18 órán át várakoztak a magyar utasok Szardínián

Nap Híre portré Nap Híre

Csaknem 18 órán át várakoztak a Ryanair utasai Szardínián, miután nem indult el időben a járatuk Algheróból Budapestre.

A Ryanair FR4751 számú gépének csütörtökön este 10 órakor kellett volna felszállnia a Szardínián található Algheróból, azonban a Budapestre tartó utasok pénteken 15 órakor még a repülőtéren várakoztak - írja az Index az Utazómajom beszámolója nyomán. 

Az algherói reptéren többségében magyarok várakoztak a gépre. Az egyik érintett arról számolt be, hogy a keringő információk szerint egy meghibásodott alkatrészt kellett megjavítani, és a szükséges eszközök, alkatrészek csak délben érkeztek meg Bergamoból. Az utasok először azt az információt kapták, hogy ha sikerül megjavítani a gépet, akkor édlután 4-kor felszállhatnak. Végül a Flightradar adatai szerint 15:57-kor meg is történt a felszállás, 17:36-kor pedig a gép landolt Budapesten.

Az utasokat egyébként éjjel 1-2 óra körül szállásokra vitték, ahonnan egy transzferbusz visszaszállította őket a repülőtérre reggel 7:15-kor, ahol két alkalommal étkezésre felhasználható vouchert is kaptak. 

A várakozók között sok volt a kisbaba és a gyerek, de mindenki türelmes volt, és az olaszok is segítőkészek voltak, ugyanakkor a Ryanair reggel 6 óra óta nem tájékoztatta az utasait - írja a lap. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés