Hirdetés

Iszonyatos botrány a magyar iskolában, valami nem stimmelt a családfával, behívták a szülőket

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Egy feltűnően jóképű férfival posztolt videót Wossala Rozina, az ATV #Bochkor című műsorban aztán nem csak arra derült fény, ki is ő valójában.

“Mit fogok én ezért kapni a tesóm feleségétől?” - vágott közbe Wossala Rozina az ATV műsorában, miután Bochkor Gábor felelevenítette a közös videóját a testvérével, Kristóffal. Hogy miért? Ő maga adott választ: “Amikor ezt kitettem átvette minden bulvárlap és százasával kezdték el bejelölni a tesómat az Instán. Elképesztő volt” - tette hozzá Rozi, majd később azt is elárulta, a családjuk ilyen szempontból is különleges.

“Ő az öcsém, Kristóf. Van még öcsém, van nővérem, van húgom, vagyunk egy páran. Tudod, édesapám vitorlázó volt, amerre a szél fújt…” - viccelődött és ekkor már mindenki hangosan nevetett a stúdióban. S hogy érzékeltesse a helyzetet, egy másik, gyerekkori emlékét is felidézte, hogy tisztább - és még viccesebb - legyen a kép.

“Általános iskola első osztályában kellett családfát rajzolni. És elkezdtem rajzolni a családfát és behívták az anyámat, hogy a gyereknek egy kicsit erős a fantáziája” - vezette fel a történetét Rozi, de ezzel korántsem volt vége. “És akkor az édesanyám mondta: “Hát, igen, de itt még van egy testvére…”” - mutatott lánya rajzának egyik ágára Kánya Kata. Wossala Rozina Bochkor Gábor kérdésére még azt is elmesélte, amióta ő és a testvére is felnőttek, nagyon jó kapcsolatot ápolnak, és - ha tehetik - gyakran találkoznak is, még, ha országok is választják el őket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés