Hirdetés

Bosszúból elajándékozta felesége millióit a férj, majd meg akarta ölni magát

 portré

Amit a bosszúálló férj tett, azért akár börtönbe is kerülhet.

Nagy volt az öröm a Plüss Kommandó Alapítvány csapatában, amikor váratlanul megjelent a számlájukon 2,3 millió forint. Eszükbe sem jutott, hogy valaki ilyen módon torolja meg a házassági konfliktusát. Pedig a pénz egy életmentő gépre kellett, amit a gyulai kórház koraszülött osztálya kapott volna.

A gép megvásárlásához még 4,6 millió forint hiányzik. Nyilka Ildikó, az alapítvány vezetője két nappal a pénz érkezése után tudta meg, hogy az nem önzetlenségből landolt a számlájukon. Egy férfi küldte, miután összeveszett a feleségével. "Most utaltam vissza a tulajdonosnak az összeget"kesergett a Blikknek Ildikó, akit a kisemmizett feleség keresett meg és mondta el a történetét.

 

Így derült ki, hogy a házaspár kapcsolata megromlott, emiatt az asszony három közös gyermekükkel nemrég külön költözött. Vállalkozásukat azonban továbbra is együtt vezetik, a férj ezért fért hozzá a feleség pénzéhez. Miután átultalta a milliókat, a férfi öngyilkos akart lenni, orvosai szerint csak a csodával határos módon maradt életben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés