Hirdetés

Borzalmas tragédia: hat rejtélyes holttestre bukkantak egy luxusszállodában

Nap Híre portré Nap Híre

A thaiföldi rendőrség tájékoztatása szerint helyi idő szerint tegnap több embert holtan találtak a Bangkok központjában lévő luxusszállodában.

A három férfi és három nő holttestét - akik közül kettőnek amerikai útlevele is volt - hétfőn kora este fedezték fel a szállodai szobában. A hatóság téjékoztatása szerint a szobában nem volt nyoma verekedésnek. Sajtóhírek szerint viszont anyomozók a poharakban olyan anyagmaradványokat találtak, amelyek mérgezésre utalnak. Egyes források szerint ez cián lehetett – írja a twn.hu

A vietnamiak a hétvégén jelentkeztek be a Bangkok központjában lévő Grand Hyatt Erawan Hotel több szobájába is. Haláluk körülményei egyelőre tisztázatlanok és sok kérdést vetnek fel. „Ez nem öngyilkosság volt, valaki okozta a halálukat” - mondta Thiti Saengsawang rendőrségi szóvivő, hozzátéve, hogy a rendőrség most egy hetedik személyt keres, aki kapcsolatban áll a csoporttal. „Minden lépésüket nyomon követjük, amióta leszálltak a repülőgépről”.

A szálloda környéke, ahol több ismert bevásárlóközpont található, nagyon népszerű a turisták körében. A thaiföldi miniszterelnök, Srettha Thavisin is sajtótájékoztatót tartott a rejtélyes ügyben. Mint mondta, boncolást terveznek a halál pontos okának tisztázására. A rablást azonban kizárták. „A gyanú szerint körülbelül 24 órája halottak. Amikor először mentünk a helyszínre, nem voltak rablásra vagy erőszakra utaló jelek” - tette hozzá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés