Hirdetés

Borzalmas csapás érte Szoboszlai Dominik csapattársát, elrabolták a szüleit

Nap Híre portré Nap Híre

A fiatal labdarúgó szüleit felfegyverkezett motorosok rabolhatták el.

Szörnyű híreket kapott otthonról a vasárnapi Notthingham előtti bajnoki mérkőzés előtt Luis Diaz, a Liverpool FC 26 éves kolumbiai játékosa. A hírek szerint a játékos szülei éppen az otthonuk felé tartottak, amikor egy benzinkútnál fegyveresek vették körbe őket, majd elrabolták őket.

Attól a pillanattól kezdve, amikor a kolumbiai főügyészség tudomást szerzett Luis Díaz kolumbiai játékos szüleinek elrablásáról, az ügyészek speciális csapata, a CTI (Technical Investigation), valamint a rendőrség és a katonaság nyomozói sürgős lépéseket tettek felkutatásuk, az események láncolatának tisztázása és a tettesek azonosítása érdekében

- közölte az eset után a kolumbiai főügyészség. Ezt követően Gustavo Petro, Kolumbia államelnöke a közösségi oldalán arról számolt be, hogy 

A barrancasi művelet során megmentették Luis Diaz anyját, folytatjuk az apa keresését.

Fabrizio Romano átigazolási guru a labdarúgóhoz közeli forrásokra hivatkozva szintén arról számolt be, hogy megmentették a fiatal sztárjátékos édesanyját.

A Kolumbiai Labdarúgó Szövetség közleményében szolidaritását fejezte ki, míg a Liverpool azt közölte honlapján:

Őszintén reméljük, hogy az ügy biztonságosan és a lehető leghamarabb megoldódik. Addig is a játékosok jóléte továbbra is elsődleges prioritásunk lesz.

A 26 éves támadó ebben a szezonban 11 alkalommal lépett pályára, és három gólt szerzett. Diaz a Liverpool csütörtöki, Toulouse elleni 5-1-es Európa-liga -győzelme alkalmával nem volt keretben, de az várható volt, hogy vasárnap pályára lép majd az Anfielden, a Nottingham Forest elleni 15 órától kezdődő meccsen - írja a 24.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés