Hirdetés

Rendkívüli hír: Borkai Zsolt megnevezte azt a magyar politikust, aki szerinte a szexbotrányt kirobbantotta

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Győr szexbotrányba belebukott egykori polgármestere a Heti Napló műsorvezetőjének, Sváby Andrásnak adott interjújában megnevezte azt a magyar politikust, aki szerinte az őt megbuktató szexbotrányt kirobbantotta 2019-ben.

Mint arról beszámoltunk: nagyinterjút adott a Heti Napló műsorvezetőjének, Sváby Andrásnak Borkai Zsolt, a 2019-ben szexbotrányába belebukott egykori győri polgármester. Az interjút teljes terjedelmében vasárnap este 19.00-kor láthatják az ATV-n.

A Naphire.hu információi szerint az interjúban Borkai Zsolt bejelenti: jövőre függetlenként indulni kíván Győr polgármesteri tisztségéért. 

Megnevezte, de nincs bizonyítéka

Hivatkozás másolása

A Naphire.hu úgy tudja: az interjúban Borkai Zsolt a fenti bejelentésen kívül azt is állította, hogy 2019-ben az ellenzék, azon belül a DK robbantotta Az ördög ügyvédje néven a polgármestert megbuktató szexbotrányt. 

Sváby András többszöri visszakérdezésére és ellenvetésére Borkai úgy fogalmazott: bizonyítéka nincs rá, de „úgy gondolja”, hogy a DK szombathelyi politikusa, Czeglédy Csaba áll a botrány kirobbantása és a lavinát elindító „ördög ügyvédje” blog mögött. 

Ugyanakkor azt is egyértelművé tette: szerinte Czeglédynek, a DK-nak és az ellenzéknek nem volt köze a szexvideók elkészítéséhez, és azért, hogy ilyen helyzetbe került, a felelősség egyedül őt (mármint Borkait) terheli.

Czeglédy büszke lenne rá, ha ő lenne az ördög ügyvédje, de azt állítja, nem ő az

Hivatkozás másolása

Az ügyben indult büntetőper áprilisi tárgyalásán Czeglédy Csaba cáfolta, hogy ő lenne az ördög ügyvédje. „Nem érzem magam bűnösnek. Bárki is csinálta, zseniális volt. Büszke lennék rá, ha én lennék Az ördög ügyvédje” – jelentette ki a bíróság előtt előtt Czeglédy.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés