Hirdetés

Rendkívüli hír: Borkai Zsolt visszatér, függetlenként akar indulni Győr polgármesteri székéért

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Nagyinterjút adott a Heti Napló műsorvezetőjének, Sváby Andrásnak Borkai Zsolt, a 2019-ben szexbotrányába belebukott egykori győri polgármester. Az interjút teljes terjedelmében vasárnap este 19.00-kor láthatják az ATV-n. A Naphire.hu információi szerint az interjúban Borkai Zsolt bejelenti: jövőre függetlenként indulni kíván Győr polgármesteri tisztségéért. 

Mint arról a Naphire.hu beszámolt, Borkai Zsolt interjút adott Sváby Andrásnak, amelyet vasárnap este 19.00-kor láthatnak az ATV-n, a Heti Napló Sváby Andrással című műsorban. A Naphire.hu úgy tudja: Borkai Zsolt rendkívüli bejelentést tett az interjúban.

Erős az indíttatásom, hogy megmérettessem magam a polgármesteri székért – ezt válaszolta Borkai Zsolt, a szexbotrányába 2019-ben belebukó egykori fideszes győri polgármester a Sváby Andrásnak adott interjújában. 

A Naphire.hu megtudta: az interjúban Borkai Zsolt először azt válaszolta Sváby Andrásnak a polgármester-jelölti indulására vonatkozó kérdésére, hogy nagyon közel áll az induláshoz, majd így folytatta: „Legyünk őszinték, igen”. 

„Tehát elindul?” – kérdezett vissza a Naphire.hu információi szerint Sváby András. „El” – válaszolta Győr egykori fideszes polgármestere.

Arra a kérdésre, hogy milyen színekben indulna el, Borkai Zsolt azt válaszolta: „Ha indulok, függetlenként”. 

Arra a kérdésre, hogy milyen a kapcsolata a Fidesszel, Borkai Zsolt azt válaszolta: semmilyen kapcsolata nincs egykori pártjával. Egy ideig kereste korábbi párttársait, de miután nem érte el őket, már nem keresi őket. Nem Dézsi Csaba András jelenlegi fideszes polgármester ellen, hanem Győrért akar indulni a polgármester-választáson – tette hozzá Borkai Zsolt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés