Hirdetés

Bombahír: Borkai Zsolt felesége megtörte a csendet, interjút adott Sváby Andrásnak

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Vajon mit tud mondani egy megcsalt, megalázott politikusfeleség a nyilvánosságnak arról, amit férje és a haverjai azon a botrányos adriai hajóúton műveltek a prostituáltakkal? Borkai Zsolt felesége először szólal meg a nyilvánosság előtt a családját és férje karrierjét tönkretevő botrány óta.

Sváby András a TikTokon osztotta meg a hírt, hogy exkluzív interjút készít a bukott győri polgármester feleségével, Borkainé Havassy Myrtillel. 

A botrányos, prostituáltak és az akkori győri politikai-üzleti elit tagjainak társaságában lezajlott adriai hajóútjáról készült felvételekbe belebukott volt győri polgármester, Borkai Zsolt június elején törte meg a csendet és adott interjút Sváby Andrásnak Ebben bejelentette, hogy visszatér a politikába és függetlenként el akar indulni Győr polgármesteri tisztségéért. Borkai Zsolt ekkor megnevezte azt a politikust is, aki szerinte az őt megbuktató szexbotrányt kirobbantotta. 

Most Sváby András a TikTokon jelentette be, hogy Borkai után felesége, Borkainé Havassy Myrtill is megtörte a csendet és interjút adott az ATV Heti Napló című műsorának. A teljes interjút vasárnap este láthatják az ATV-n, de a Naphire.hu addig is folyamatosan beszámol a fejleményekről. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés