Boris Becker kibekkelte: kihozták a patkányos részlegből

  • Bűnügy
 portré

A teniszlegenda, Boris Becker alig több mint két hetet töltött a patkányos részlegben, most új cellát kap – és lényegesen nagyobb szabadságot.

Például angolul kell tanítania némely fogvatartottakat. Neki, aki a bírósági tárgyaláson még – nyilván nem a nyelvtudatlansága okán – tolmácsot kért.

Hogyan csinálta ezt Boris Becker? – tette fel a kérdést egy bennfentes újságíró, aki maga is megjárta azt a részleget, ahol a teniszező kezdte a büntetését. Wandsworth elitéltjei ugyanis hónapokat, sőt éveket várnak, hogy bekerüljenek az elitebb részlegbe. Beckernek kevesebb mint három hét alatt sikerült a bravúr.

A német sajtó információi szerint a teniszlegenda az E blokkból a Trinity Wing-be került. A börtön legkényelmesebb részében egyszemélyes cellát kap. Itt valamivel lazább a felügyelet, a raboknak lehetőségük nyílik dolgozni, tanulni, sportolni, társas kapcsolatokat teremteni- írja a krone.at

(Nyitófotó: MTI/AP/Alastair Grant)

Cimkék:
  • Boris Becker
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet