Hirdetés

Ezen a napon szinte az összes bolt bezár Magyarországon

Nap Híre portré Nap Híre

Mivel augusztus 20-ai ünnepnap idén keddre esik, ezért a legtöbb bolt zárva lesz Magyarország. A hétfő is munkaszüneti nap lesz, de azt már korábban ledolgoztuk. Mutatjuk, hogy változik a boltok nyitvatartása a hosszú hétvégén. 

A Pénzcentrum cikke szerint szinte az összes nagy áruházlánc zárva lesz augusztus 20-án, közülük kivételt a multik benzinkutas kisboltjai, illetve a non-stop üzemelő, kisebb láncok jelentenek majd.

Az Aldi üzletei augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni. Augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

Az Auchan hipermarketek augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

A CBA egységei augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap és hétfőn az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

A Lidl diszkontjai augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

A Penny boltjai augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap és, mint közölték, hétfőn is az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

A Spar és az INTERSPAR üzletei augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat. Viszont kivételt jelentenek az OMV töltőállomásain működő Spar express üzletek, melyek az ünnepnapon is elérhetőek.

Augusztus 20-án a Metro áruházak zárva tartanak. Augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni, augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat. 

A Tesco boltjai augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek - kivéve a Shell-kutakon üzemelő üzletek, amelyek természetesen nyitva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

A gyógyszertárak többsége is zárva lesz

Hivatkozás másolása

Augusztus-án a patikák többsége is zárva lesz Magyarországon, ezért az érintetteknek érdemes előre gondoskodniuk a szükséges gyógyszereikről. Kivételt jelentenek az ügyeletes patikák, amelyek ilyenkor is nyitva tartanak, és betegfogadást biztosítanak. Ezek elérhetőségeiről az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) gyógyszertár-keresőjében lehet tájékozódni.

Kevés dohánybolt lesz nyitva

Hivatkozás másolása

Mint azt megszokhattuk, ünnepnapokon a dohányboltok is általában zárva tartanak, de azért sokfelé akad egy-egy üzlet, amely még ilyenkor is nyitva tart. A trafikok nyitvatartása tulajdonosi döntéstől függ. 

Mi lesz nyitva?

Hivatkozás másolása

Augusztus 20-án is nyitva lesznek a benzinkutas boltok, valamint Budapesten a non-stop üzemelő Roni és Manna üzletek is. A teljesen magánkézben lévő kisboltok nyitvatartása szintén saját hatáskörben dől el az ünnepnapon. 

A közlekedés is változik az ünnepnapon

Hivatkozás másolása

Mint azt a naphire.hu is megírta, az augusztus 20-ai ünnepségek miatt időszakos lezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell számítani a következő napokban a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu-n. Az intézkedések több Duna-hidat is érintenek: a Lánchidat már csütörtökön, a Szabadság hidat pedig vasárnap este lezárják. Arról, hogy pontosan hogyan változik a közlekedés, ebben a cikkünkben írtunk.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés