Hirdetés

Vége a röhejes bohóckodásnak, nem marad el a bolgár-magyar Eb-selejtező

Nap Híre portré Nap Híre

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Szófiában rendezik meg csütörtökön a Bulgária-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, a múlt héten a Bolgár Labdarúgó-szövetség kezdeményezte, hogy a november 16-án esedékes bolgár-magyar Eb-selejtezőt Szófia helyett Plovdivban rendezhessék meg. Mivel a bolgár rendőrség a találkozó eredeti időpontban, nézők előtti szervezéséhez nem járult hozzá, az UEFA a rendkívüli körülményekre tekintettel elfogadta a találkozó zárt kapuk mögötti megrendezését. 

Majd jött a brutális fordulat: a bolgár szövetség nem kapta meg a plovdivi stadiont, és már az is szóba került, hogy esetleg elmarad a mérkőzés.

Most az MLSZ bejelentette, hogy Szófiában rendezik meg csütörtökön a Bulgária-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt. Közölték azt is: mérkőzésre zárt kapuk mögött, 18 órás kezdéssel kerül sor - írja az MTI. 

A magyarok 14 ponttal az élen állnak a G csoportban. A szerbeknek 13, a montenegróiaknak 8, a litvánoknak 6, a bolgároknak 2 pontjuk van. A szerbek és a litvánok már csak egy meccset játszanak, a magyarok a bolgárok után a montenegróiakkal csapnak össze vasárnap a Puskás Arénában.

Ha a magyar válogatott a két meccsen egyetlen pontot szerez, a többi mérkőzés eredményétől függetlenül kijut a jövő nyári, németországi kontinensviadalra.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés