Hirdetés

Alig kezdődött el a #Bochkor felvétele, máris elszabadult a pokol - Videó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A Naphire.hu információi szerint már a szezonzáró #Bochkor első percében parázs szócsata szemtanúi lehettek az ATV népszerű műsorának nézői. Hargitai Bea szája is tátva maradt.“Elég nagy baj lenne, ha ma is a szépségedből élnél…” - mondta Bochkor Gábor Hargitai Beának az ATV műsorának felvételén, az ominózus mondat pedig a #Bochkor promóciós videójában is látható. Úgy tűnik, az egykori modell rögtön el is felejtette, mit akart mondani és tátva maradt a szája a műsorvezető kijelentése után. 

A Naphire.hu azonban azt is megtudta, mi minden történt a műsorvezető kijelentése előtti percekben. Hiszen mindez a műsor elején történt, gyakorlatilag másodpercek alatt. Ugyanis miután Bochkor gyakorlatilag “dream teamhez” hasonlítva bemutatta a vendégeit, Curtist, Németh Kristófot, Görög Zitát és Hargitai Beát, azonnal egy keményebb kérdéssel fordult a hölgyekhez.“Ti régen, két szép hölgy, szoktátok egymást nézni és a háttérben fikázni?” - szólt az első kérdése, amit Hargitai Bea úgy értett, régen volt szép. De már hiába kérdezett vissza, Bochkor újabb kérdéssel próbálkozott, hogy világos legyen, mire gondol. “Aki a szépségéből élt, legalábbis az életének egy szakaszában, az biztos figyeli a többieket is, és akkor azt mondod, hogy…” - kezdte a műsorvezető, ám ekkor már az egykori modell határozottabban szólalt fel.

 “Már megint ez a… Bújtatottan hívsz minket öregnek, már másodjára az elmúlt 10 másodpercben” - kelt ki magából Bea, a Naphire.hu azonban úgy tudja, nagy összeveszés nem is lehetett volna az ügyből, hiszen gyakorlatilag mindenki nevetett a stúdióban.Még Németh Kristóf is, aki azt is elmesélte, mi történt, amikor fiatal színészként őt és Pindroch Csabát a legendás színésznő, Psota Irén hazavitte az autójával. A rendkívüli sztorit vasárnap este 20:50-kor bárki meghallgathatja az ATV #Bochkor című műsorban a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés