Hirdetés

“Vigyázz a feleségeddel” - írták Németh Kristófnak - Megszólalt a színész

Nap Híre portré Nap Híre

Először szerepelt az ATV #Bochkor című műsorában a Szomszédok egykori sztárja, Németh Kristóf, aki nem mindennapi poénokkal és vallomásokkal kezdett Bochkor Gábor műsorában.

Németh Kristófon kívül Ábel Anita is elfogadta a műsorvezető meghívását, így a Szomszédok legendás szerelmespárja újra kamerák előtt “randizott” az ATV népszerű műsorában. A színész-színházigazgató azt is elárulta, milyen kalandokkal tarkított az élete a tévészerepeinek köszönhetően. Jelenleg egy sorozatban Subicz Jánost, egy falu első emberét alakítja, nemrég utána is kiabáltak az utcán. 

“Polgármester úr, polgármester úr… Jó tudjuk ám a rendes nevét is: Kertész Géza” - így a színész, a közönség pedig hatalmas nevetésben tört ki.  A naphire.hu-nak azonban további meglepő dolgokat is elárult a népszerűség “ árnyoldalaként. Elmondása szerint ugyanis a Keresztanyu kapcsán nemrég meglepő üzenet érkezett a fiókjába."

Nagyon vigyázz a feleségeddel, mert a hátad mögött az anyósoddal szervezkedik. Ez a története a sorozatnak, amiben éppen játszom. És van, aki őszintén és komolyan írja nekem, hogy figyeljek a feleségemre, mert azt gondolja, hogy ő a feleségem, és én az vagyok, akit játszom” - mondta lapunknak Kristóf, aki azt sem titkolja, pikáns dolgokat is kap kéretlenül.  

“Nem titok, hogy a mai napig azért néha akár intimebb megkeresések is érkeznek, és akkor ezt mi a feleségemmel együtt szoktuk megnézni és néha együtt is válaszolunk” - mondta a naphire.hu kérdésére, és az is kiderült, nincsenek titkaik egymás előtt a szerelmével. “Nincs féltékenykedés, bár ehhez az is kell, hogy én mindig mindent megmutatok neki, nincsenek titkaink egymás előtt. Mi belenézhetünk egymás telefonjába, tudjuk egymás kódjait és felvesszük, ha a másiknak csöng” - magyarázta.  

A műsorból az is kiderül majd, a Szomszédok alatt miért ment ki mindig Németh Kristóf a kertjükbe, Pásztor Anna pedig melyik világhírű együttes tagjait vitte el egy romkocsmába Budapesten. Az ATV #Bochkor vasárnap este 20:50-kor kerül képernyőre a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés