Hirdetés

Beyoncé nem hallgatott senkire, hatalmas titkot árult el a legutóbbi albumáról

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Beyoncé ritkán ad interjút. Amikor azonban mégis, akkor határozottan van mondanivalója.

A szupersztár a GQ októberi számának címlapján szerepel. Beyoncé a zenei, ruházati és hajápoló termékekből álló birodalmát hamarosan egy whiskyvel egészíti ki, amelyet dédnagyapjáról, SirDavisről nevezett el - írja a CNN.

Emellett reflektál az életére és a karrierjére is.

Miután idén megjelent nyolcadik albuma, az elismert "Act II: Cowboy Carter", Beyoncé így nyilatkozott a kiadványnak: "Büszke vagyok arra, amit elértem, de elismerem az áldozatokat is - amiket én és a családom hoztunk".

"Volt idő, amikor irreális határidők betartása érdekében hajtottam magam, miközben nem szántam időt arra, hogy élvezzem az előnyeit annak, amiért olyan keményen dolgoztam. Nem sokan vagyunk a '90-es évek végéről, akiket megtanítottak arra, hogy a mentális egészségre összpontosítsunk"

- mondta a sztár. "Akkoriban kevés határt szabtam magamnak, és mindenre igent mondtam. De százszorosan megfizettem a döntésemet".

Valószínűleg ezért nem örült eleinte annak, amikor a most 12 éves lánya, Blue Ivy csatlakozni akart hozzá a színpadon, mint előadó a Renaissance turnéja során tavaly nyáron.

"Blue egy művész. Nagyszerű ízlése van a zenében és a divatban. Fantasztikus szerkesztő, festő és színésznő. Hároméves kora óta alkot. Ő egy őstehetség, de én nem akartam, hogy Blue a színpadon legyen" - jelentette ki a büszke anyuka. "Blue ezt magának akarta. Komolyan vette és kiérdemelte. És ami a legfontosabb, jól érezte magát! Mindannyian láttuk, ahogy minden este egyre jobban és jobban fejlődik a szemünk előtt".

Az immár három évtizedes karrierrel rendelkező Beyoncé tudja, milyen kemény tud lenni a zeneipar, különösen a fiatal nők számára. Nagyszerű dolgokat mondott néhány olyan művészről, akik az ő nyomdokaiba léptek az elmúlt években.

"Szeretem és tisztelem az összes női énekes-dalszerzőt.... Raye, Victoria Monét, Sasha Keable, Chloe x Halle és Reneé Rapp" - mondta. "Imádom Doechii-t és GloRilla-t, és most hallottam That Mexican OT-t, ő is Houstonból származik.... Keményen nyomja! Nagyon szeretem a Please Please Please Please-t Sabrina Carpentertől, és szerintem a Thee Sacred Souls és Chappell Roan tehetségesek és érdekesek".

De szereti a klasszikusokat is, olyan legendás művészeket említve, mint Stevie Wonder, Marvin Gaye, és a Stax.

Beyoncé maga is legendává vált, részben azáltal, hogy bízott a kreatív ösztöneiben. A GQ-nak elárulta azt is, hogy miért állt ellen azoknak a kéréseknek, hogy a korábbi albumaihoz hasonlóan a a "Cowboy Carter"-hez és a "Renaissance"-hoz is készítsen videoklipeket.

"Fontosnak tartottam, hogy egy olyan időszakban, amikor minden, amit látunk, a vizuális megjelenítésre támaszkodik, a világ inkább a hangra koncentrálhasson" - magyarázta. "A zene elég" - tette hozzá.

"Már nagyon régen visszavonultam a popsztárság [hajszolásától]" - mondta. "Abbahagytam, hogy arra koncentráljak, ami népszerű, és elkezdtem azokra a tulajdonságokra összpontosítani, amelyek idővel és tapasztalattal egyre jobbak lesznek. A jó zene és az erős üzenetek sosem mennek nyugdíjba".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés