Hirdetés

Szívszorító: Berki Mazsi kislánya néha apának szólítja édesanyja új párját

Nap Híre portré Nap Híre

Két éve már annak, hogy férje halála után Berki Mazsira újra rátalált a szerelem Kajári Zoltán mellett. Az ingatlanfelesztőként dolgozó Zoltán most a Blikknek mesélt arról, hogy milyen a kapcsolata az üzletasszonnyal, és azt is elárulta, hogy előfordult már, hogy Mazsi kislánya, Emma már apának szólította.

Fotó: Instagram/Nyerő Páros
Fotó: Instagram/Nyerő Páros

Mazsi és a 2022-ben elhunyt Berki Krisztián közös kislánya mindössze nyolc hónapos volt, amikor találkoztak Zoltánnal, akinek két gyermeke van, egy saját lánya és egy nevelt fia. Zoltán elmondása szerint a kapcsolatuk az elején nagyon nehéz volt, ugyanis mindketten "méretes puttonnyal" érkeztek a múltuk miatt. "Én éppen egy hosszabb kapcsolaton voltam túl, és úgy voltam vele, hogy egy ideig egyedül szeretnék lenni. Azt is megfogadtam, hogy nem ismerkedem olyan nővel, akinek már van gyermeke, mert volt már ilyen tapasztalatom korábbról a lányom édesanyjával. Aztán jött Mazsi egy babával, és minden elhatározásomat felülírta az, ami kettőnk között kialakult" - mondta a Blikknek a férfi, aki szerint Mazsi rendkívül alkalmazkodó és lágy nő. 

Azt is elmondta, hogy a sok munka után örül, hogy hazatérhet, ugyanis otthon szeretet és törődés várja. A kapcsolatuk elején Zoltán járt Mazsihoz Budapestre, de aztán megunta a folytonos ingázást. "Mivel engem a gyermekeim Székesfehérvárhoz kötnek, így kézenfekvő megoldás volt, hogy Mazsi és Emma költöznek ide, és itt kezdjük el a közös életünket" - fogalmazott. 

Zoltán arról is beszélt, hogy nem okozott neki gondot Mazsit a kislányával együtt elfogadni, hiszen ebben már volt tapasztalata korábbról. "Amikor a lányom édesanyjával összejöttünk, neki már volt egy hároméves fia, akit sajátomként nevelek a mai napig, és aki apának hív. Ez a tapasztalat sokat segített abban, miként viszonyuljak Emmához. Már előfordult, hogy ő is apának szólított, máskor Csá-Csá-nak. Nincs ez így megfogalmazva, hogy ki is vagyok én az ő életében, majd Emma érzi, aztán idővel kialakul, hogyan akar hívni – mosolyodott el Zoltán.

Mazsi elmonda, Zoltán nemcsak együtt él Emmával, de sokat segít is körülötte. "Én nagy erőkkel készülök a Hell Boxing Kings versenyre, heti hétszer edzem, jelenleg úgy élek, mint egy élsportoló. Most az ingatlanozást is háttérbe szorítottam a felkészülés miatt. Zoli pedig nemcsak támogat ebben, de ha úgy adódik, elviszi Emmát a bölcsibe vagy vigyáz rá, amíg én edzem" - mesélte az üzletasszony. 

Jöhet a közös gyerek?

Hivatkozás másolása

"Amikor reggelente a kocsiban ül a három gyerek, és viszem az egyiket a gimnáziumba, a másikat az általános iskolába, a harmadikat pedig a bölcsibe, el szoktam gondolkodni azon, milyen jó lenne egy közös gyerek is... Ugyanakkor az is igaz, hogy így sincs sok időnk egymásra, a munka és gyerekek miatt olykor háttérbe szorul a párkapcsolatunk. Nehéz ennyi dolog között lavírozni" - mondta Zoltán. 

A páros azt is elárulta, éppen amiatt fogadták el a felkérést a Nyerő Párosra, mert a játéknak köszönhetően végre huzamosabb időt tölthetnek majd kettesben és csak egymásra kell koncentrálniuk. Mint mondják, szinte nyaralásként fogták fel a villában töltött időt. "Már az első megkeresésnél nagyon jó érzéseink voltak, ezért úgy döntöttük, belevágunk. Hatalmas kaland volt, és azt hiszem, még inkább összekovácsolt minket a műsor. Hálás vagyok, amiért ezt Zolival élhettem át. Ő olyan férfi, akire bármikor számíthatok és támaszkodhatok. Jó érzés megtapasztalni, hogy a sport mellett most lehetek kicsit főállású családanya és háziasszony is, de hosszabb távon biztosan nem tudnék „eltartott nő” lenni" - tette hozzá Mazsi. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés