Hirdetés

Képtelenség követni, mi történik Berki Mazsival - most ezt a fotót nézzék!

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, Berki Mazsira a férje, Berki Krisztián halála után ismét rátalált a szerelem, januárban pedig együtt is nyaraltak, akkor Zanzibár szigetére látogattak el közösen.

Az akkori nyaralás méregdrága volt, ugyanis a pár egy frissen megnyitott luxusszállodában szállt meg, az első vendégek között fogadták őket. A hotel legolcsóbb szobájáért is 170 ezer forintot kell fizetni éjszakánként.

Nem meglepő módon Berki Krisztián édesanyja dührohamot kapott menye életvitelétől, mivel nehezen viseli, hogy Mazsi újból boldogan éli mindennapjait, amiről a közösségi oldalain is beszámol a követőinek. 

Ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem…. Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (Mazsit) lassan meggyűlölöm

- mondta korábban Krisztián édesanyja. És úgy tűnik, hogy ismét lesz miért idegeskednie, hiszen Mazsi és a párja ismét nyaralni ment. Ráadásul Mazsi az Instagram-ra is kiposztolt egy képet, amin az látható, ahogy egy fehér homokos tengerparton töltik a nyaralásuk nagy részét - írja a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés