Hirdetés

Berki Krisztián örökségéből csak egy dolgot akar az édesanyja

 portré

Pszichológust látni se akar, inkább a múltba menekül Berki Krisztián édesanyja, így őrzi a fia emlékét.

Amíg Júlia él, soha nem felejti el május 6-át. A napot, amikor kiderül, hogy meghalt a fia. Ha otthon van, a fülében még ma is hallja az öblös hangját, a nevetését. Ha pedig Tatabánya utcáin végigmegy, tucatnyian megállítják, hogy részvétet nyilvánítsanak.

 

A rendőrség továbbra is titokban tartja Mazsi előtt, mi okozta a férje halálát
A rendőrség továbbra is titokban tartja Mazsi előtt, mi okozta a férje halálát Fotó: TV2

– Ilyenkor felzaklatva érzem magam, eszembe juttatják, hogy a fiam már nem él. Pszichológushoz nem megyek, mert nem hiszek benne, mégis mit tudna mondani? Viszont a jövő héten felutazom Budapestre a Farkasréti temetőbe a sírjához – fogadkozott a naphire.hu-nak Berki Krisztián édesanyja, Júlia.  

Mint azt a naphire.hu megírta, a népszerű izomceleb a IX. kerületi Tinódi utcai otthonában elhunyt. Miközben a nyomozók az idegenkezűséget kizárták, a lakásban drogot találtak. A tragikus sorsú Berki Krisztián halálának oka azóta is rejtély.

– A múlt héten itt volt nálam Mazsi, láttam rajta, hogy ő sem nyugodt. Hozta a kisunokámat, a 7 hónapos Emmát, aki megismert, amikor magamhoz öleltem. A szemében pedig ott láttam a fiamat - folytatta Júlia asszony, aki megkérdezte Mazsit, mit tud fia halálának okáról. Azonban erről még a menyének sincs információja, mert a rendőrök a nyomozás sikere miatt nem mondtak semmit neki. Ami annyit jelenthet, hogy vélhetően a drog okozta az izomceleb szívleállását.

Édesanyja szerint Berki Krisztián gyűlölte a cigarettát, az alkoholt és a drogot
Édesanyja szerint Berki Krisztián gyűlölte a cigarettát, az alkoholt és a drogot Forrás: TV2

- Tudom, hogy ő nem drogozott, gyűlölte az italt, gyűlölte a cigarettát. Nekem is rejtély, hogy került a lakására a kábítószer. Sír a lelkem, ha ahhoz nyúlt, bármekkora fájdalma is lehetett, ő erősebb volt annál, hogy abba meneküljön – fakadt ki Júlia asszony.

Berki édesanyja úgy tudja, Mazsi fizette a temetés összes költségét. A volt férjével megbeszélte, hogy ők is beszállnak majd a költségekbe. Júlia ma is őrzi azt az orchideát, ami tőle kapott. És állandóan ellágyulva nézi a bohém Denvert, a francia bulldogot, amit az izomceleb vitt neki karácsonyra.

Mazsi hatalmas örömöt szerzett Júliának, mikor meglátogatta őt a kisunokájával
Mazsi hatalmas örömöt szerzett Júliának, mikor meglátogatta őt a kisunokájával Fotó: TV2

- Soha nem kértem a kisfiamtól semmit, nekem az volt az ajándék, ha boldognak láthattam őt - mondja könnyes szemmel a naphire.hu-nak Júlia asszony. - Az örökségéből is csak egy dologra vágyom. Nem, nem a 15 millió forintos Rolex órájára. Én azt a gyöngyből készült karkötőt kértem, amit Krisztián mindig magán viselt. Felteszem majd a kezemre, és többet le sem veszem róla. Amíg élek, örökké velem lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés