Hirdetés

Ben Affleck megvadult az utcán, több fotósra is rátámadt

Nap Híre portré Nap Híre

A jelek szerint eléggé megviseli a színészt, hogy menthetetlen a házassága Jennifer Lopezzel, ugyanis több fotósnak is nekitámadt az utcán. Bár többek szerint jogos volt Affleck kirohanása. 

Hetek óta attól hangos a sajtó, hogy menthetetlen a sztárpár házassága. Volt szó válásról, különköltözésről és a közös házuk eladásáról is, a színész pedig látszólag nincs túl jó passzban. Jennifer Lopez éhány napja Olaszországban bukkant fel, most pedig Párizsban van – a férje nélkül. 

A korábban köztudottan alkoholproblémákkal küzdő Affleck a jelek szerint az elmúlt hetekben nagyon komolyan elindult a lejtőn. A hétvégén fotósokra támadt rá ingerülten. 

Épp a Lopezzel közös Beverly Hills-i otthonukból hajtott el éjszaka luxus BMW-jével, mikor a leselkedő paparazzók a kameráik össztüzébe vették őt. A színész ingerülten a fékbe taposott, hátratolatott, majd tajtékozva hagyta el az autóját, és dühös léptekkel indult a fotósok felé, hogy helyre tegye őket – írja a nlc.hu. Sokak szerint azonban teljesen igaza volt, hiszen az éjszaka villogó vakuk teljesen elvakíthatták. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés