Hirdetés

Ön szerint mit akar közölni Nagy Feró azzal, hogy eljátssza a saját keresztre feszítését?

Nap Híre portré Nap Híre

Döbbenetes pillanatnak lehettek szemtanúi azok a Beatrice rajongók, akik a legutóbbi makói koncerten részt vettek: Nagy Feró eljátszotta a saját keresztre feszítését a színpadon. 

Nagy Feróról rendkívül furcsa fotót posztoltak a Redditen. A képen a Beatrice frontembere látható, miközben eljátssza a saját keresztre feszítését a makói koncertjén. Több kommentelő is kiakadt a látottakon, ám akadt olyan is, aki egész egyszerűen csak gúnyt űzött belőle. 

Egy hozzászóló azonban leírta, hogy mivel magyarázható a hétköznapinak egyáltalán nem mondható show. "Ti voltatok már Beatrice koncerten? Van egy olyan számuk, hogy Jól érzem magam, aminek az a szövege, hogy "jól érzem magam mint Krisztus a keresztjén." Gondolom ahhoz volt koncertelem... De van zenéjük, aminek az a címe, hogy Utálom a XX. századot,  ott az introban Horthy, Hitler, Sztálin képeket visznek ki a színpadra. Csodálom, hogy valami okos azt még nem rakta ki ide... Ugyebár, aki az életében nem volt koncerten az honnan is tudná?" - írta a kommentelő. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés