Hirdetés

Baukó Éva teljesen kiakadt: frusztrált, beteg emberek vannak

Nap Híre portré Nap Híre

A szombaton balesetet szenvedett Baukó Éva a Facebook-oldalán mondta el, hogyan is történt a baleset, illetve elmondta a véleményét azokról, akik nevettek az ütközésen.

Baukó Évát mentő vitte kórházba
Baukó Évát mentő vitte kórházba Facebook/Baukó Éva

Ahogyan arról beszámoltunk, a Való Világ egykori sztárja, Baukó Éva balesetet szenvedett Budapesten. A híresség egy villamossal ütközött a XIV. kerületben, Baukót a mentők kórházba is szállították.

Baukó Éva most a Facebook-oldalán írta meg, mi történt. Elmondása szerint figyelmetlen volt, a  Mogyoródi út  és a Nagy Lajos sarkán lévő kereszteződésben a zöld lámpánál jobbra kanyarodott, de nem nézett szét és összeütközött a villamossal. Hozzátette, hogy a kocsija totálkáros lett, míg ő nem sérült meg.

Majd az is kiderült, hogy eléggé kiakadt a rajta nevető kommenteken.

“Olyan kommenteket olvastam az újságcikkek alatt, ahol, nevetnek egy ember balesetén-ami bárkivel előfordulhat-hogy én szégyellem magam. Azért mert valaki nem kedvel, miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni????? Milyen emberek vannak a fotelben a telefon mögött??? Nem szégyellitek magatokat? Nem is ismertek, csak egy képet láttok rólam! Mert volt véleményem és ki is mertem mondani  akár egyes celebekkel , akár mással kapcsolatban. Èn a büdös életben nem kívánnék senkinek ilyet , sem hasonlót és nem nevetnék a baján! Mennyire rosszindulatú , frusztrált beteg emberek vannak, azért hogy az ő sz.ros életük jobbnak tűnjön másokénál. Idegen embereken köszörülik a nyelvüket!???Senkinek nekik sem kívánok rosszat!!!” - írta Baukó Éva.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés