Hirdetés

Döbbenetes fordulat a legendás énekesnő életében, ő maga sem számított erre

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy évvel azután, hogy egy 1000 oldalas memoárban elmesélte történetét, Barbra Streisand jóváhagyta, hogy többrészes dokumentumfilm készüljön az életéről - amelyet az Oscar-díjas Frank Marshall rendez majd.

A Sony Music Vision által csütörtökön bejelentett dokumentumfilm egyelőre cím nélküli, és nincs megjelenési dátuma. Ritkán látható videókat, fényképeket és hangfelvételeket tartalmaz majd Streisand személyes archívumából. Az Oscar-díjas dokumentumfilmes Alex Gibney - akinek munkája között szerepelnek a Paul Simonról és Steve Jobsról szóló filmek - lesz a dokumentumfilm producere - írja az AP News.

"Évek óta gondolkodom azon, hogyan tudnám a legjobban megosztani azt a hatalmas mennyiségű tartalmat, amelyet biztonságban őrzök a páncéltermemben" - mondta a 82 éves Streisand egy nyilatkozatban. "Ezek a filmek, fotók és zenék - sokukat a nagyközönség soha nem látta vagy hallotta - a legkedvesebb emlékeim közé tartoznak. Nagyon örülök, hogy Alex Gibney producer és Frank Marshall rendező beleegyezett, hogy velem együtt tegye meg ezt az utat".

Marshall, aki korábban dokumentumfilmeket rendezett a Beach Boysról és a Bee Gees-ről, valamint olyan klasszikusokat vitt vászonra, mint Az elveszett frigyláda fosztogatói és a Hatodik érzék, egy nyilatkozatában azt mondta, hogy a Streisand-film "illusztrálni fogja, hogy miért vált örök ikonná minden generáció globális közönsége számára".

A projektet a Sony Music Vision fogja bemutatni és terjeszteni az Oscar-díjas énekesnő-színésznő korábbi lemezkiadójával, a Columbia Records-szal partnerségben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés