Hirdetés

Mi történik az országban? Újabb bank jelentett be leállást

Nap Híre portré Nap Híre

A K&H Bank bejelentette, hogy a következő napokban sorozatos leállás várhatók egyes szolgáltatásainál.

A pénzintézet a honlapján közölte, hogy március 2-4. között tervezett karbantartás végeznek, ami miatt az ügyfeleknek arra kell felkészülnie, hogy szombaton este 11 órától hétfőn hajnali 4 óráig a banki szakemberek a rendszer jobbá tételén dolgoznak majd. Emiatt több szolgáltatásban is leállást lehet majd tapasztalni - írja a Dívány. 

  • 2024. március 2-án 23:00 órától 2024. március 3-án 03:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásokban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásokban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.
  • 2024. március 3-án 02:00 és 05:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a bankkártyával/hitelkártyával történő internetes vásárlásokhoz kapcsolódó internetes biztonsági kód (3D Secure) szolgáltatásban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül
  • 2024. március 4-én 00:00 órától 2024. március 4-én 04:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásokban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásokban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

Ahogy azt a naphire.hu is megírta, leállást jelentett be az OTP is: március 16-án 23 órától március 1-én hajnali 4 óráig több szolgáltatás sem lesz elérhető a pénzintézet ügyfeleinek. És arról is beszámoltunk, hogy az MBH Bank is arra figyelmeztette az ügyfeleit, hogy 2024. március 22. 22:00 és 2024. március 23. 06:00 óra között rövid kiesések lehetnek az MBH Bank ATM-jeinek, az MBH Bank honlapjának működésében, az internetes vásárlást jóváhagyó kód kiküldésében is. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés