Hirdetés

Durva vád az RTL sztárja ellen - megszólalt az érintett

Nap Híre portré Nap Híre

Súlyos vádakkal illették Balogh Leventét.

Az euroAstra internetes magazin átveréssel és hazugsággal vádolta meg az RTL Álommeló sztárját, Balogh Leventét. A Blikk felidézte, hogy az álommeló elnökasszisztens-jelöltjeinek csapata összeállt, már élesben versengnek egymással a pozícióra pályázók a műsor második évadában. Balogh Levente üzletember, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa elnöki asszisztensét keresi a hétköznap esténként az RTL-en futó produkcióban, melynek tavaly Keserű Balázs lett a győztese.

A fiatalember a reality megnyerése után egy évig dolgozott a nemes pozícióban, mostanra azonban már vezetőpozícióba került, a befektető ugyanis ügyvezető igazgatóvá léptette őt elő az egyik cégében, emellett résztulajdont is adott neki. Most azonban átveréssel vádolják.

A magazin azt próbálta megtudni, hogy melyik üzleti érdekeltségnek lett ügyvezetője Keserű Balázs. A vizsgálatuk alapján kiderült, hogy hazánkban nem volt olyan vállalkozás, amelynek Keserű Balázs lett az ügyvezetője és amely Balogh Levente érdekeltségei közé tartozna. A magazin más EU-s országokban is utánajárt ennek, ám máshol sem találtak erre bizonyítékot a céginformációs rendszerekben.

Az üggyel kapcsolatban a Media1 megkereste az RTL Marketing és Kommunikációs Osztályát, akik az ügyben legilletékesebbhez, vagyis Keserű Balázshoz irányították őket. A fiatalember úgy fogalmazott, hogy az elnöki asszisztensi pozíciója hivatalosan még nem járt le, ez az oka a félreértéseknek.

"A szerződésem az elnöki asszisztensi pozícióra 2023. június elsejétől 2024. június elsejéig szól. A kinevezésem már megtörtént, de hivatalosan az elnöki asszisztensi pozíció lejárta után lép hatályba az új szerződés, amely az ügyvezetői igazgatói pozícióról szól. A társtulajdonosi viszony létrejötte és az, hogy ez melyik cégben valósul meg, jelenleg üzleti titoknak minősül, de június hónapban ez is publikussá válik. De szívesen állok mindenkinek a rendelkezésére hasonló kérdésekkel kapcsolatban, mivel úgy gondolom ebben a témában és az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekre én tudom a leghitelesebb választ adni"

- fogalmazott válaszában Keserű Balázs.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés