Hirdetés

Balogh Levente szívszorító vallomása: "borzasztó tragédia történt velem"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Meglepő őszinteséggel vallott a TikTok-csatornáján a Szentkirályi ásványvíz tulajdonosa egy harminc évvel ezelőtt történt tragédiáról.

Balogh Levente, az RTL Cápák között című műsor befektetője elmesélte, hogy fiatal korában ittas vezetés miatt halálos balesetet okozott, az áldozat pedig egy közeli barátja volt. A videó mellett közzétett bejegyzésben felidézte a baleset részleteit is:

Fotó: Sajtóklub/RTL

30 évvel ezelőtt huszonéves koromban egy borzasztó tragédia történt velem. Egy közlekedési balesetben jómagam megsérültem, és elvesztettem egy barátomat. Ezt a traumát a mai napig nem tudom feldolgozni, főleg mert az én hibámból történt! A hazafelé vezető úton kikanyarodott elénk egy autó, én elrántottam a kormányt

- fogalmazott az üzletember, aki bevallotta, hogy alkohol befolyáltság alatt volt, így kizárólag övé a felelősség, a hibájáért pedig megkapta a megfelelő büntetést. Azt is elárulta, hogy idén a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési bizottság felkeresésére karitatív tevékenységet végez, hogy kevesebb baleset történjen az utakon - írja a Szeretlek Magyarország.

Balogh Levente az idő múlásával kötelességének érezte megosztani a vele történteket azért, hogy mások a hibájából tanulhassanak. A bejegyzés végén három dologra külön is felhívja a sofőrök figyelmét: vezetés közben ne mobilozzanak, mindig kössék be magukat és ne igyanak alkoholt. A videót ide kattintva lehet megtekinteni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés