Hirdetés

Balesetet szenvedett a Wizz Air egyik gépe, rengeteg utas rekedt Isztambulban

Nap Híre portré Nap Híre

Kisebb problémába lehet ütközni a Wizz Airnél. Ezúttal egy madárral ütközött az egyik gépük, ezért törölték a szombaton Isztambulból 10:50-kor induló, Budapest felé tartó járatot.

Az egyik utas arról számolt be a 24.hu-nak, hogy egy órát várakoztak a repülőgépre, mire sms-ben értesültek a járatindulás halasztásáról. Ezután a kijelzőkről tájékozódva kaptak információt a további késésről, majd 4-5 óra várakozás tudták meg, hogy a járat aznap már nem fog elindulni – írja a Blikk

A légitársaság szállást biztosított az utasoknak, azonban kártérítésről nem esett szó. Maga a légitársaság a következő tájékoztatást adta: "A Wizz Air Budapest-Isztambul járatát teljesítő Airbus A321neo landolás közben madárral ütközött, ezért a légiközlekedés biztonságát szem előtt tartva a repülőgépet a szakembereknek át kell vizsgálnia. Emiatt a Budapestre induló járat várhatóan helyi idő szerint vasárnap délelőtt 10 órakor szállhat fel. Az érintett utasokat a Wizz Air a megadott e-mail-címeken és telefonszámokon értesítette és szállodai szobát foglalt számukra".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés