Hirdetés

Micsoda tahó! Temetőbe (!) hajtott a magyar audis, majd azt hitte, megússza, ha elrejti rendszámát

Nap Híre portré Nap Híre

Súlyos közlekedési baleset történt Uszód belterületén szombatról vasárnapra virradóra: egy Dunaszentbenedekről Kalocsa irányába tartó sofőr kanyarodás közben elveszítette a kontrollt az autója fölött, majd egy temető kerítését letarolva a sírkertben oldalára borulva érkezett meg.

Az Index azt írja, az Audi sofőrje feltehetően nem vette számításba a megromlott útviszonyokat, így túl gyorsan vette be a kanyart az esőben és megcsúszott a vizes úton. Ennek következtében az út baloldalára átsodródott, majd kidöntötte a temető kerítését, ezután egy sírkő megdobta, az audi megpördült és végül az oldalán állt meg. 

Ám az igazi döbbenetes csak ezután jött: a sofőr nagynehezen kimászott a kocsiból, majd gyorsan leszerelte az autója rendszámát, mielőtt bárki észrevette volna a sírkő megrongálásával járó balesetet.

A sofőr azonban megint elszámolta magát, ugyanis a felelősségre vonást nem úszhatja meg: az Audi az alvázszám alapján könnyen beazonosítható, ráadásul az autók és annak vezetőjét is jól ismerik a helyiek. Úgy tudni, a sofőr rengetegszer megtette már ezt utat, ugyanis géderlaki lakos. Persze elképzelhető, hogy most nem ő vezette a kocsit, a helyi rendőrök a nyomozás során megtekinthetik a felvételeket, amiket az érintett települések biztonsági kamerái rögzítettek, hogy kiderítsék az igazságot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés