Hirdetés

Elképesztő izgalmak a Bajnokok Ligájában: ez a két csapat biztosan továbbjutott

Nap Híre portré Nap Híre

A címvédő Manchester City és a két magyar válogatott játékost foglalkoztató RB Leipzig is biztosította továbbjutását a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, kedd este.

A City házigazdaként 3-0-ra nyert az 52. perctől emberhátrányban futballozó svájci Young Boys ellen. A Manchester ezen a meccsen szerezte meg 250. gólját a BL-ben, és bár a 12. klub lett, amely elérte ezt a számot, de ilyen kevés mérkőzés (119) alatt ez korábban egyetlen csapatnak sem sikerült - írja az MTI. 

Gulácsi Péter a cseresorból nézte végig, ahogyan a lipcseiek 2-1-re nyernek a szerb Crvena zvezda otthonában. Willi Orbán a sérülését követően még nem szerepelt a keretben.

Az AC Milan megszerezte első góljait a BL mostani kiírásában, és házigazdaként 2-1-re legyőzte a Paris Saint-Germaint, így továbbra is van esélye a nyolcaddöntőbe jutásra.

A H csoportban a Porto 2-0-ra verte a vendég Royal Antwerp együttesét. A hazaiak második gólját Pepe szerezte, aki ezzel minden idők legidőseb gólszerzője lett a BL-ben. Az Európa-bajnok portugál hátvéd 1983. február 26-án született.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés