Hirdetés

Bajban Trump: Elnökjelöltnek készül a botrányhős rapper

Morvay Péter portré Morvay Péter

Kanye West egy fiatal brazil modellel mutatkozott, miközben mindketten egy 2024 feliratú baseball sapkát viseltek. A rapper korábban Donald Trumpot támogatta, ám most elindulna ellene.

A 45 éves Westet a 24 éves Juliana Nalu-val fotózták le, miközben divatboltba tértek be Los Angelesben. A pár ezután együtt vacsorázott egy közeli luxusétteremben és közösen jelentkeztek be egy szállodába is.

A botrányhős rapper és legújabb szerelme mindketten 2024-es sapkát viseltek, ami arra utal, hogy West komolyan gondolhatja elnökjelöltségi indulását, amire korábban már tett utalást. 

Az elmúlt napok hírei azonban aligha tettek jót az esélyeinek. 

West antiszemita kijelentést tett a közösségi médiában, ami miatt felfüggesztették őt az Instagramról és a Twitterről is. 

Kim Kardashian exférjét azért is bírálták, mert „White Lives Matter” feliratú pólót viselt a párizsi divatheti bemutatóján.

Ugyanakkor egyes jobboldali médiaszemélyiségek és politikusok megvédték Westet, mondván, a pulóverén lévő szöveg nem tartalmazott kirekesztő üzenetet, ahogyan a népszerű "Black Lives Matter" szlogen sem.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés