Hirdetés

Újabb tragédiát okozott az energiaital és a cigi Magyarországon

Nap Híre portré Nap Híre

Egyre több problémát okoz a fiatalok körében az energiaitalok fogyasztása. Görcsroham, hányinger, hasmenés, mellkasi fájdalom - csak néhány azok közül a tünetek közül, amelyeket az energiaitalok túlzott fogyasztása okozhat. Nemrég Jászvásáron egy nyári táborban halt meg egy 17 éves fiú, miután megivott négy energiaitalt és elszívott két doboz cigit.

Most Borsodban csapott le a gyilkos energiaital + cigi kombó. A családja szerint naponta három energiaitalt ivott és dohányzott is az a 18 éves fiú, akinek megállt a szíve – számolt be róla az RTL.

Nem kizárt, hogy energiaital túlzott fogyasztása miatt hirtelen leállt a kétgyerekes fiatal apa szíve, majd kómába esett egy fiatal kedden, a Borsod megyei Farkaslyukon. A mentők a helyszínen újraélesztették a 18 éves férfit. A családja szerint naponta átlagosan három energiaitalt fogyasztott, emellett dohányzott is. A kisebbségi önkormányzat vezetője szerint a helyi fiatalok körében nagyon divatos az energiaital. Az általunk megkérdezett orvos szerint a túlzott fogyasztása káros. A fiatalember most is kómában van.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés