Hirdetés

Két éve változtatta meg Trudi az ATV sztárriporterének életét - ezt gondolja ma Török Réka

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Korábban a testi épségét sem kímélte, ha munkáról volt szó: a Heti Napló Sváby Andrással népszerű riporterének az élete azóta a feje tetejére állt és - mint mondja - más fókuszt kapott minden.

“Két éve ezen a napon anya lettem. Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor először megláttalak. Soha nem láttam még nálad szebbet és tökéletesebbet” - ezekkel a megható sorokkal kezdte a közösségi oldalán azt a bejegyzését Török Réka, amelyben kislánya, Trudi második születésnapjáról emlékezett meg. Az ATV népszerű képernyőse jó ideje újra járja az országot, hogy megmutassa azt a Heti Napló Sváby Andrással nézőinek, ahhoz azonban már az elmondása szerint sem fér kétség, az anyaság már a munkájára is hatással van. Réka korábban semmitől sem riadt meg, ami a témákat illeti, kamerával az oldalán tudósított egy kiskunmajsai drogtanyáról, de bátran és határozottan mutatta meg a rettegett Hős utca életét is.

“Úgy érzem, egy picit kevésbé vagyok úgymond bevállalós” - mondta a Naphire.hu-nak Török Réka. “Lelkileg egy kicsit azt érzem, hogy egy picit más fókuszt kapott az életem, és másfajta témák is érdekelnek. Nemrég például a gyermekvédelemmel kapcsolatban forgattam egy szerintem nagyon fontos és komplex riportot: hogy mennyi olyan gyerek van ma Magyarországon, akiket ki kell emelni a családból, mert a vér szerinti szüleik nem tudják őket ellátni, rendesen felnevelni. Elképesztően sok gyerek kerül nevelőszülőkhöz. Hosszú idő után ez például egy olyan téma volt, ami nagyon-nagyon megérintett. Nyilván azért, mert most már én is tudom, hogy mit jelent, amikor egy embernek saját gyereke van” - magyarázta a Heti Napló riportere.

A Naphire.hu érdeklődésére azt is elárulta, nincs ellenére, hogy a későbbiekben ismét anya legyen majd. Igaz, ebben a pillanatban erre még nem gondol. 

„Jelenleg én most annak is örülök, hogy vissza tudtam térni dolgozni, hogy újra tudok forgatni. A kislányom szeptembertől bölcsibe jár, azóta egy hetet van bent, egy hetet itthon - a bölcsődei betegségek teljes sorát végigjártuk. Remélem, most már megjön a jó idő és túl leszünk ezeken is. Úgy érzem, az életemet teljes mértékben kitölti a kislányom, aki örökmozgó, dumagép és nagyon huncut. Így ebben a pillanatban még nem gondolkodom kistestvéren. De soha ne mondd, hogy soha - a jövőben simán elképzelhető” - mondta lapunknak Török Réka.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés