Hirdetés

Nagy bejelentés a magyar tévécsatornától - százezrek örülhetnek

Nap Híre portré Nap Híre

Somos András lesz az ATV Start új műsorvezetője, jelentette be a tévécsatorna a hírt.

Kárász Róbert helyét, akivel két hónappal ezelőtt egyeztek meg arról, hogy közös megegyezéssel elválnak az útjaik, Somos András veszi át a Startban reggelenként - írja a Blikk.

A csatorna nézőinek nem ismeretlen arcot kell tehát megszeretniük, hiszen Somos András évek óta meghatározó tagja a csapatnak, többek között a Fórum című betelefonálós műsort is vezeti. Sőt, a Spirit Fm műsorvezetőjeként a hallgatók is ismerhetik. 

A Pulitzer-díjas újságíró december 12-től vezeti az ATV Start műsorát, leginkább Krug Emília párjaként és februárig biztosan látható lesz a műsorban. A másik műsorvezető-páros továbbra is Köböl Anita és Gajdos Tamás maradnak.

A legutóbbi izgalmas hír a tévécsatornával kapcsolatban az volt, amikor megtudhatták a nézők és az olvasók, hogy szilvesztertől visszatér a jelenleg szüneten lévő #Bochkor és egy szilveszteri különkiadással robban majd be ismét a műsor. Új műsorvezetővel is bővült az Atv csapata, ugyanis a Csatt című műsor november 7-től már Egri Viktorral jelentkezik. 

A csatorna egyébként folyamatos megújulásban van. Elég, ha csak az Atv Mai Téma című műsorára gondolunk, ami hatalmas sikert aratott a nézők körében. Május legvégén cikkeztünk arról, hogy ezért a műsorért, illetve a Nap Híre műsorvezetéséért igazolt hozzájuk Bodacz Balázs. 

„Az igazi szakmai élményt számomra a hírháttér műsorok jelentik.  Élő adásban feldolgozni a nap legfontosabb híreit, a legkülönbözőbb témákban: ennek az izgalma és sodrása semmihez sem fogható." - mondta akkor a műsorvezető.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés