Hirdetés

Most érkezett: óriási bejelentést tett a magyar tévécsatorna

Nap Híre portré Nap Híre

Különleges program lesz az ATV-n az orosz-ukrán háború egy éves évfordulóján.

Kiemelten foglalkozik az ATV, az atv.hu és a Spirit FM az orosz-ukrán háború kitörésének évfordulóján - közölte a csatorna.

Kijevből élőben jelentkezik Jászberényi Sándor haditudósító, Beregszászról pedig Novák András külpolitikai riporter fog megszólalni.

Pénteken délután bemutatják Eperjesi Ildikó külpolitikai szerkesztő dokumentumfilmjét az orosz-ukrán háború egy évéről, meg lehet tekinteni Hadas Krisztina díjnyertes dokumentumfilmjét az ukrán menekültekről, illetve Balogh Judit exkluzív Heti Naplós interjúját is leadja az ATV a fronton szolgáló Traski Viktorral.

"A szomszédunkban zajló háború miatt az ATV és az atv.hu munkatársai egy éve folyamatosan breaking news helyzetben vagy készenlétben dolgoznak. A megrázó képsorok és tragikus emberi sorsok bemutatása mellett nagy hangsúlyt helyezünk arra is, hogy higgadtan és objektíven tájékoztassuk a nézőinket és az olvasóinkat a háborús eseményekről, azok nemzetközi és hazai gazdasági, valamint politikai hatásairól" – emelte ki Bednárik Imre, az ATV hírigazgatója.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés