Hirdetés

Megbetegedett az ATV népszerű képernyőse - vasárnapra nem akármilyen meglepetést ígér

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A napokban posztolt egy aggasztó képet, a Naphire.hu telefonon érte utol a Heti Napló Sváby Andrással sztárriporterét. Egy titkába is beavatott minket.


“Nehéz napok…” - ennyit írt a napokban a közösségi oldalára posztolt képekhez az ATV Heti Napló című műsorának népszerű riportere, bejegyzésében pedig egy lázmérőt mutatott csak a kamerába, ami 38,3 Celsiust mutatott. L. Dézsi Zoltánnak a virtuális térben is sorra érkeztek az aggódó üzenetek és jókívánságok. 

A Naphire.hu most telefonon érte el őt, és kiderült, nehéz napok vannak mögötte, amelyek tipikusan a koronavírus-tünetekkel kezdődtek. “Száraz köhögés, magas láz, gyengeség izületi fájdalmak - kínlódtam rendesen. De leteszteltem magam kétszer, nem kovidos voltam. Egy légúti fertőzés lehetett, ami sokkal makacsabb volt a szokásosnál” - mondta lapunknak.

Két hete még együtt horgásztak Reviczky Gáborral
Két hete még együtt horgásztak Reviczky Gáborral Dézsi Zoltán

Zoli megkeresésünkkor már épp az eheti forgatásával volt elfoglalva, hiszen vasárnap este visszatér a képernyőre és egy nem akármilyen riporttal örvendezteti majd meg a nézőket. “Ez egy nagyon érdekes történet. 1972-ben lett olimpiai bajnok Gedó György, ökölvívó, minden idők egyik legjobb magyar bunyósa, akinek most vasárnap lesz a 74. születésnapja. Sváby András pedig rendszeresen jár ökölvívó-edzésekre, úgyhogy egy nem mindennapi merényletet tervezek ellene” - súgta meg a Naphire.hu-nak L. Dézsi, aki hozzátette: többet egyelőre nem árulhat el, de ha összejön az akciója, elsőként lapunk olvasóit avatja majd be.

Ami viszont biztos: akárhogy is lesz, a Heti Napló Sváby Andrással nézői vasárnap este biztos nem maradnak majd le semmiről.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés