Hirdetés

Arnold Schwarzeneggert megbilincselték a reptéren, és erről egy forró éjszaka jutott eszébe

Nap Híre portré Nap Híre

A színész Münchenben akadt fenn a vámon, most egy rögtönzött stand-up előadáson osztott meg a közönséggel.

Ahogy korábban a Naphire.hu is beszámolt róla, a Terminator főszereplőjét szerda délután a müncheni repülőtér vámosai vették őrizetbe órákra, ugyanis találtak nála egy luxusórát, amit nem jelentett be a hatóságoknak. Arnold Schwarzenegger a héten az ausztriai kitzbüheli síparadicsomba igyekezett egy jótékonysági aukcióra, ám emiatt pár órára Németországban ragadt.

A New York Post egy a birtokukba jutott videó alapján azt írja, Schwarzenegger jó néhány új viccel a tarsolyában jött ki a müncheni reptérről, amiket a csütörtöki árverésen egy rögtönzött stand-up előadás keretein belül elő is adott - írja a 24.hu

Azzal poénkodott, hogy valójában nem az óra vagy az elmaradt vámfizetés miatt került rá a bilincs, hanem „egy forró éjszaka” folyamán, amit 48 éves barátnőjével, Heather Milligannel töltött.

"Hihetetlen! De tényleg, a nő a vámhivatalban azt mondta: »Ha nem viselkedsz, bilincsben végzed«, én pedig úgy feleltem: »Hé, csináld csak! Ez egy remek ajánlat, mert ezért általában 500 dollárt kell fizetnem"

– viccelődött Schwarzenegger, majd azt mondta, a vámosok egy második órát is kerestek a táskájában.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés