Hirdetés

Öngyilkos lett az Antifa-nyomozás során talált pedofil felvételek tulajdonosa

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Biatorbány erdős részén találták meg a holttestét. 

Május 18-án az egykori légvédelmi rakétabázis közelében egy holttestet találtak, amelyet jelentős helyszínelés követett. Akkor a rendőrség közölte, hogy bűncselekmény gyanúja nem vetődött fel. 

Azonban mint kiderült, az öngyilkos férfié volt az adathordozó, amelyen – a rendőrség szerint – "12. életévét be nem töltött személy sanyargatását, vagy erőszak alkalmazását tartalmazó" felvételeket találtak. Ráadásul úgy tudni, a csaknem hetvenezer pedofil felvétel némelyikén 2-3 éves gyerekek láthatóak - írja a Blikk

Állítólag a férfi azután akasztotta fel magát, hogy gyanúsítottként berendelték kihallgatásra, amelyre így már sosem kerülhet sor.

Az adathordozót a Jámbor András ellenzéki képviselő nevével fémjelzett Szikra Mozgalom aktivistájának, D. Krisztinának az otthonában találták meg a nyomozók, a tulajdonosa azonban nem ő, hanem az azóta elhunyt férfi volt.

A rendőrség azóta csak annyit közölt, gyanúsítotti kihallgatás nem történ, azt azonban nem tudni, miért.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés