Hirdetés

Rettenetes tragédia: a saját kutyái gyilkoltak meg egy nőt

Virág Sára portré Virág Sára

Újabb rettenetes tragédia történt Angliában: két XL bully fordult a saját gazdája ellen. Az ötvenes éveiben járó nőnek nem sok esélye volt, még a helyszínen életét vesztette. 

Két XL bully fajtájú kutya támadt a saját gazdájára Kelet-Londonban. A fajtát egyre több helyen nyilvánítják emberre is rendkívül veszélyesnek, emiatt pedig egyre több helyen be is tiltják őket. A két állat a saját otthonában támadt a nőre, a holttest megtalálása után pedig a hatóságok szállították el őket. 

A támadás még hétfőn délután történt. A mentők hamar kiérkeztek a helyszínre, és bár a nő akkor még életben volt, az életét már sajnos nem lehetett megmenteni. Már a kórházba sem sikerült bevinni, a helyszínen életét vesztette – írja a Sky News. A kutyák jelentette veszély miatt több rendőrtiszt is kivonult a helyszínre, akik később elszállították az állatokat. 

A szóban forgó két kutya rendelkezett kiskönnyvel, Angliában ugyanis február elsejétől bűncselekmény igazolás nélkül tartani ezt a fajta állatot. A törvény szerint minden gazdának el kell intéznie az ivartalanítást és a chippeltetést is, valamint csak pórázon és szájkosárral lehet kimenni vele a tömegbe. Minderre azért volt szükség, mert az elmúlt időszakban több halálos kutyatámadás is történt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés