Hirdetés

Ki ez a titokzatos nő Alekosz életében?

Nap Híre portré Nap Híre

Váratlanul bejelentkezett a celeb szeretője, aki egészen hajmeresztő történettel állt elő.

Mint ismert, Nagy Alekosz éppen Latin-Amerikában forgatja a TV2 Ázsia Expressz című sorozatát, ahova egyik barátnőjével, Varsányi Rékával utazott el. Igen, egyik barátnőjével, ugyanis a celeb elárulta, egyszerre több vasat tart a tűzben és kedve szerint váltogat a hölgyek között. Most azonban botrány alakult ki a veleb körül, ugyanis a Blikknél egy titokzatos nő jelentkezett, aki azt állítja, eredetileg vele utazott volna Mexikóba.

Pár hónappal ezelőtt egy társkeresőn ismerkedtünk meg. Miután elárultam neki, hogy szabadidőmben írással foglalkozom rendkívüli módon kezdett érdeklődni irántam. Rengeteget beszélgettünk, mindent elmesélt a szórakoztatóiparban töltött éveiről és felvetettem neki, hogy írjunk róla és a kalandjairól egy könyvet

- nyilatkozta a nő, aki azonban a nevét nem szerette volna nyilvánosságra hozni. Hozzátette, Alekosz megkérte őt, hogy tartson vele Mexikóba, sőt egy közös könyv tervét is belengette.

Alekosz azonban a Facebook-oldalán is rendszeresen feltűnő Rékával utazott el a Mexikói forgatásra, erről azonban állítólagos szeretője szerint elfelejtett szólni.

Fogalmam sincs, ki ez a nő, azt sem tudtam, hogy rajtam kívül Aleknak van más! Gondoltam, hogy ez a kapcsolat nem hivatalos, de erre azt hiszem senki nem tud felkészülni. Az interneten láttam meg, hogy elutazott nélkülem. Gondolom mondanom sem kell, hogy köztünk mindennek vége, a készülő könyvet pedig elfelejtheti! Ezt már nem akartam magamban tartani

- zárta gondolatait az összetört szívű nő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés