Hirdetés

Valami nem stimmel Alekosz körül

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, véget ért Alekosz kapcsolata.

Mint ismert, Alekosz barátnőjével, Varsányi Rékával szerepelt az Ázsia Expressz negyedik évadában, ám azóta semmi hír a szerelmes párról. Legalábbis Rékáról, ugyanis Alekosz azóta folyamatosan szerepel, ám Rékáról egy szót sem említ, és már a Facebookon sem ismerősök.

A Bors észrevette, hogy pénteken minden közösségi felületen megszűnt a kapcsolat Alekosz és a volt? barátnője között. A felek kikövették egymást a Facebookon és az Instagramon, sőt Réka Insta-oldaláról eltűntek a közös fotók is. Ráadásul mióta hazatértek Mexikóból, sehol sem jelentek meg együtt. A lap szerint szakíthatott a pár, ám ezt egyelőre még egyik fél sem erősítette meg. 

Mint ismert, Alekosz azt sem kommunikálta, hogy egyáltalán barátnője van, csupán akkor derült erre fény, amikor elvállalta a valóságshowt. A reality-veterán a műsorba való indulás napján a reptéren mutatta be először a nyilvánosságnak Rékát, a többgyermekes iskolatitkárt, akiről azt állította, hogy régi jó barátja, úgynevezett extrákkal - idézte fel a lap.

Ahogy arról korábban a naphire.hu is beszámolt, még április közepén váratlanul bejelentkezett egy hölgy és azt állította, hogy ő Alekosz szeretője. Elmondása szerint a celeb őt kérte, hogy tartson vele Mexikóba, azonban arról elfelejtett szólni neki, hogy mégsem vele, hanem Rékával utazik a forgatásra. 

"Fogalmam sincs, ki ez a nő, azt sem tudtam, hogy rajtam kívül Aleknak van más! Gondoltam, hogy ez a kapcsolat nem hivatalos, de erre azt hiszem senki nem tud felkészülni. Az interneten láttam meg, hogy elutazott nélkülem. Gondolom mondanom sem kell, hogy köztünk mindennek vége, a készülő könyvet pedig elfelejtheti! Ezt már nem akartam magamban tartani" - nyilatkozta korábban a hölgy.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés