Hirdetés

Kisfiuk születése után három hónappal szakított a 83 éves Al Pacino és 29 éves barátnője

Nap Híre portré Nap Híre

Szakított egymással a Keresztapa és a Sebhelyesarcú legendás színésze, a 83 éves Al Pacino és 29 éves barátnője, Noor Alfallah. Mindez pontosan három hónappal azután történt, hogy megszületett gyermekük, Roman Alfallah Pacino.

Noor Alfallah Los Angelesben nyújtott be bírósági keresetet, amelyben a színésszel közös 3 hónapos kisfiuk, Roman Alfallah Pacino teljes fizikai felügyeleti jogát kérte a 83 éves legenda számára biztosított „ésszerű láthatási jog” mellett – írta a The Blast a birtokába került jogi dokumentumokra hivatkozva. 

Pacino és Alfallah 2022 áprilisa óta alkottak egy párt és június 6-án született meg közös gyermekük Los Angeles-ben. 

A Daily Mail emlékeztet: Sebhelyesarcú főszereplője Roman mellett már három gyermek édesapja: a 22 éves ikrek, Olivia Pacino és Anton James Pacino édesanyja Beverly D'Angelo, a 33 éves Julie Pacinóé pedig Jan Tarrant. 

Közösen nevelnék Romant, de az édesanyjával élne

Hivatkozás másolása

A Blast szerint Alfallah azt írta a bíróságnak, hogy hajlandó a veterán színészóriásnak közös felügyeletet biztosítani kisfiuk felett, ami beleszólást biztosítana neki az oktatással, vallással, orvosi kezeléssel kapcsolatos ügyekbe, de Roman fizikailag az édesanyjával élne.

A jogi beadványába Alfallah beillesztett egy "önkéntes szülői nyilatkozat" című dokumentumot, amelyet mind ő, mind Pacino aláírt hat nappal a kisfiú születése után.

A dokumentumban mindketten elismerték, hogy Pacinot a gyermek apja. Alfallah a bírósági dokumentumokban azt kéri, hogy Pacino fizesse ki az ügyvédi költségeit, illetve az üggyel kapcsolatos egyéb költségeket. A kért gyermektartás konkrét összegét a bírósági beadványban nem tüntették fel.

A The Blast szerint nincs arra utaló jel, hogy Pacino ellenezte volna Alfallah bármelyik kérését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés