Hirdetés

Ádám Martin egészen zseniálisan reagált arra, hogy a világ a lábai előtt hever

Nap Híre portré Nap Híre

A magyar válogatott focistája reagált a mémekre, melyek a szombati magyar-svájci meccs után árasztották el az internetet.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Magyarország szombaton kikapott Svájc ellen az Európa-bajnokság A-csoportjának első fordulójában. A találkozó 79. percében Ádám Martin is pályára lépett, akit az internet népe nagyon gyorsan felfedezett magának.

Az Ulszan HD centeréből villámgyorsan mém lett, például a Wikipédián hamisították a statisztikai mutatóit, vagy éppen Trónok harca szereplőnek nézték. Most pedig maga a játékos reagált az internet reakciójára.

"Természetesen egy-kettő eljut hozzám, jókat szoktam rajta röhögni. Én így születtem, ilyen testalkatom van, azt nem mondom, hogy ekkora voltam, amikor megszülettem, de van egy alap adottságom, fizimiskám, genetikám, ezen változtatni nem tudok. Ennyit foglalkoztam vele"

- nyilatkozta a játékos, amit az M4 Sport idézett. Egy későbbi kérdésre reagálva azt mondta, ha a németek ellen győztes gólt rúgna, az nem azért lenne, mert felpaprikázzák ezek a mémek. "Ennyivel rövidre is zárnám".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés